Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Reşadiye Ortaokulu

Telefon : 02725357375
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://resadiyeoo.meb.k12.tr
Adres : Reşadiye Köyü Ortaokulu Sandıklı / Afyonkarahisar
VİZYON : “Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hedefini belirlemiş, çağdaş bilimi, teknolojiyi ,demokratik açılımları izleyebilen ,kendini yenileyebilen,kendine güvenen,milli ve manevi değerlerine bağlı ,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş , her ortamda seçilebilen öğrenciler yetiştirerek ilçemizde ve çevremizde örnek,önder,paylaşımcı bir okul olmak istiyoruz.”
MİSYON : “İlerlediğimiz yol çağdaş uygarlık yolu! Eğitmek,Öğretmek,biçimlendirmek,çevre ile bütünleşerek toplam kaliteye ulaşmak .Etkili iletişim becerilerine sahip,kendine güvenen bireyleri yetiştirmek ve diğer okullarla iletişim kurarak bilgi paylaşımı yaparak öğrencilerimize ve çevreye iyi davranışlar kazandırmak için varız!....”
BAŞARILAR : Son yıllarda mezun olan öğrencilerimizin bazılarının okulları şu şekildedir: Adı---Soyadı Okuduğu Okul Gülsüm AVCI 9 Eylül Ünv. Buca Eğt. Fak. Türkçe Öğretmenliği Fatma AKDAĞ Burdur Cumhuriyet Lis. 12.sınıf Sümeyye AVCI Dinar Anadolu Öğretmen Lis. 12.sınıf Hasan DEMİR Eğirdir Anadolu Lisesi 12.sınıf Mevlüt ÖZER Sandıklı Anadolu İHL 12.sınıf Hacer AKDAĞ Burdur Anadolu Lisesi 11.sınıf Emine KARAÇELİK Çay Sağlık Mes.Lisesi 11.sınıf H.Tunahan TÜRKOĞLU Bolvadin Adalet Lis. 10.sınıf Hakkı GÜNDOĞDU Sandıklı Anadolu Lisesi 9.sınıf Fatma YILDIZ Sandıklı Y.Emre Anadolu Lis 10.sınıf MUSTAFA BAŞPINAR Sandıklı Anadolu Öğretmen Lisesi 9.Sınıf

Öğretmen :7
Öğrenci :42
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08:40-15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Taşımalı öğrenciler için servis var.
Ulaşım : Reşadiye Köyü´ne ulaşım rahattır.Köyümüz kaplıcanın 2 km yukarısındadır.Köy minibüsleri ile ilçemize günlük seferler yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz,köyün girişinde sağ tarafta yer almaktadır.Geniş bir bahçesi olup iki katlıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçemiz Sandıklı´ya 11 km. İlimiz Afyonkarahisr´a 72 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçemizde yapılan sportif faaliyetlere katılmakta.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak tek binada ayrı bölümlerde eğitim öğretim vermektedir.
Yazdır :